AUTOPAIKAT

Taloyhtiöiden vapaita auton lämmityspistoke- ja katospaikkoja voi tiedustella Vaisaaren Huollon toimistosta. Paikat vuokrataan varausjärjestyksessä kuitenkin niin, että ko. yhtiön omat asukkaat ovat etusijalla. Huoneistojen myyntitilanteessa autopaikka ei siirry uudelle omistajalle vaan jonotuslistalla seuraavana olevalle.

Autonlämmitystolpat on varustettu kahden tunnin kellokytkimellä, joiden käyttöohjeet löytyvät tolpasta. Katospaikoilla on joko jatkuva sähkövirta tai sähkövirta on jaksotettu. Sisälämmittimien käyttö on pääsääntöisesti kielletty useimmissa taloyhtiöissä johtuen sulakekokojen pienuudesta. Tarkemmat tiedot Vaisaaren Huollosta.

AUTOPAIKKAOHJEET

Autopaikkaa saa käyttää vain vuokraajan oman tai tilapäisesti hänen sallimansa henkilön auton pysäköintiin.

Autopaikalla saa pysäköidä ainoastaan käytössä olevia henkilö-, farmari- ja pakettiautoja sekä moottoripyöriä. Esimerkiksi kuorma-autojen tai liikenteestä poistettujen ajoneuvojen pysäköinti on kielletty. Autopaikan käyttö varastona on kielletty.
Vuokranantajan hallitsemilla tonttialueilla autopaikan vuokraajan tulee pysäköidä autonsa vuokraamalleen paikalle. Vieraspaikat on tarkoitettu lyhytaikaisesti taloyhtiössä vieraileville.

Autopaikkojen keskinäistä vaihtoa ei saa tehdä ilman vuokranantajan lupaa.
Liitäntäjohtoa ei saa jättää roikkumaan lämmityspistorasiaan. (Huoltomiehet poistavat johdon sellaisen nähdessään. Johdon voi noutaa huoltohallista.)

Vuokralaisen on noudatettava autopaikan käytössä siisteyttä, talon järjestysmääräyksiä ym. vuokranantajan yleisen järjestyksen vuoksi antamia ohjeita ja määräyksiä.